Kontserdid ja projektid

Kivimäe virtuoosid 2020

kolmapäev, 30. september18:00sissepääs 5 / 3 € Mustpeade maja

Juba enam kui tosin aastat on meid rõõmustanud Tallinna Kammerorkestri ja TMKK solistide ühine kontsert "Kivimäe virtuoosid".
Seekord on teie ees 17 noort solisti ja kõlab muusika barokist uudisloominguni. Esiettekandes Timo Steineri “Ükskord...suurtes saalides...” klaverile ja kammerorkestrile solistiks III klassi õpilane Ingmar Poll.

Tallinna Kammerorkestri ees astuvad üles Aleksandra Galushkina (klaver), Sebastian Kaumann (ksülofon), Tuule-Helin Krigul (flööt), Joonas Neumann (saksofon), Miia Olivia Onni (viiul), Silver Piiroja (laul), Ingmar Poll (klaver), Mart Erik Põdra (tromboon), Susanne Rull (flööt), Miia Ruubel (viiul), Laura Adele Siitan (viiul), Henri Johan Žigurs (ksülofon), Kaisa Helena Žigurs (harf), Jako Telgmaa (oboe), Peeter Traksmann (viiul), Oskar Lukas Trass (viiul), Marie Välja (tšello)

Kavas Vivaldi, J. Chr. Bach, Mozart, Haydn, Paganini, Iturralde, Larsson jt.

Kontserti dirigeerib MIKK MURDVEE.

Kontsert on vaheajaga ja kestab u 2 tundi.

Kivimae_virtuoosid_2020