Kontserdid ja projektid

TMKK kontserdid muusikapäeval!

neljapäev, 1. oktoober13:00sissepääs tasuta Vene kultuurikeskus

Tallinna Muusikakeskkooli õpilased astuvad Muusikapäeval 1. oktoobril üles Vene Kultuurikeskuses kell 13 ja kell 15.

Kell 13 esinevad solistid ja ansamblid
Kell 15 esineb TMKK noortekoor

Kavas Tormis, Tamberg, Tubin, Pärt, Sumera, Sisask

Sissepääs tasuta

***
MUUSIKAPÄEVAST
Meid igapäevaselt ümbritsevate helide sekka pole raske sihitult eksida. Niisama lihtne on neid võtta enesestmõistetavalt, märkamata rikkust, mida kõlade maailmal tegelikult on pakkuda. 1. oktoober on rahvusvaheline muusikapäev. Ellu kutsutud selleks, et märgata, kuulata ja väärtustada. Muusika roll me igapäevaelus on märkimisväärne. Kas oled seda tähele pannud?

Juba kaheksandat korda toob Muusikapäeva tasuta kontsertide programm 1. oktoobril publikuni elava muusika pea kõikjal Eestis. Sel aastal on programm pühendatud eesti muusikale ja igas maakonnas saab kuulata Eesti heliloomingut meie parimate muusikute ja kollektiivide esituses.

***

http://www.xn--muusikapev-x5a.ee/