Kontserdid ja projektid

"Kivimäe virtuoosid 2017"

neljapäev, 16. märts18:00sissepääs 5 / 3 € sooduspilet Tallinna Filharmoonia kontserdimaja Valge saal

Tallinna Muusikakeskkooli solistide ja Tallinna Kammerorkestri ühiskontserdist “Kivimäe virtuoosid” on kujunenud tänuväärne Eesti muusikaelu värskendav sündmus. Kontserdisarja idee on olnud pakkuda noortele väljapaistvatele interpreetidele võimalust esineda Eesti tipporkestriga.

Tallinna Kammerorkestri ees soleerivad maestro Vello Pähna dirigeerimisel Tallinna Muusikakeskkooli noored solistid Ekke Rainer Arndt (tšello), Hans Matthias Kari (klaver), Laur Keller (trompet), Kaspar-Oskar Kramp (tromboon), Sandra Laagus (laul), Elisabeth Sofia Leppik (viiul), Miia Olivia Onni (viiul), Triinu Piirsalu (viiul), Erik Rauk (viiul), Joosep Reimaa (viiul), Margot Salumets (klaver), Siret Sui (flööt), Marta-Marleen Tamm (klarnet), Melita Timošćuka (klaver), Valeri Trahhatšjov (klarnet), Anna Katarina Tralla (viiul), Filipp Varik (laul)Lisaks J. S. Bachi, C. Ph. E. Bachi, J. Haydni, W. A. Mozarti, E. Mägi, P. de Sarasate ja paljude teiste heliloojate loomingule kõlab esiettekandes Jonas Tarmi teos "Meloodia" viiulile ja kammerorkestrile.

 

Virtuoosid2017_a2_2-01